Stejně jako v loňském roce připravila ŠKODA AUTO na domácím trhu akční nabídku na podporu prodeje skladových vozů. U modelové řady Fabia, Roomster, Octavia a Yeti je poskytnuto výrazné cenové zvýhodnění v řádech desítek tisíc korun.

Limitovaná nabídka vozů ŠKODA

ŠKODA AUTO včera zahájila v České republice prodej mimořádně výhodných vozů z akčních nabídek Trumf a Magic. Zákaznická výhoda oproti běžnému ceníku dosahuje v závislosti na motorizaci a výbavě až 90.000 Kč. Nabídka zahrnuje skladové vozy, které jsou ještě dále zvýhodněny, tak i vozy nové.  Akce se týká modelových řad Fabia, Roomster, Octavia a Yeti. Špičkovou nabídkou kampaně je akční model Octavia v provedení Tour Trumf za historicky nejnižší cenu 249.900 Kč. Mimořádně výhodný je akční model Fabia Easy Magic za 189.900 Kč.

Škoda Octavia Tour Trumf

Špičkovým modelem kampaně je Octavia Tour Trumf za 249.900 Kč. To je dosud nejnižší cena, za kterou mohou zákazníci oblíbený model Octavia druhé generace pořídit. K tomuto akčnímu modelu připravila ŠKODA AUTO výbavový akční paket Trumf v ceně 15.000Kč.Součástí akční nabídky Trumf je například centrální zamykání, rádio Blues s CD, hliníková kola, klimatizace, palubní počítač, elektricky ovládaná okna a elektricky ovládaná vyhřívaná vnější zpětná zrcátka.

Akční nabídka Magic

Pro modely Fabia a Roomster přináší akční nabídka Magic nejen cenovou výhodu 15.000 Kč pro skladové, ale i pro nově objednané vozy. Vedle cenové výhody zahrnuje akční nabídka Magic i zvýhodnění v podobě mimořádné výbavy vozů jako např. klimatizace s mechanickou regulací, autorádio a další. Nejvýhodnější model Fabia Easy Magic lze pořídit již od189.900 Kč. První české MPV – Roomster je nyní díky zvýhodnění Magic k dispozici již od 224.900 Kč.

Octavia TSI Drive a Yeti Fresh Drive

Nabídku doplňují modely Octavia TSI Drive a novinka Yeti Fresh Drive. Octavia TSI Drive s motorem 1,4 TSI/90 kW startuje od 344.900 Kč. Oblíbené SUV Yeti je s touto mimořádnou výbavou nabízeno se zvýhodněním 20.000 Kč na vybrané motorizace: 1,2 TSI/77 kW, 1,4 TSI/90 kW a 2,0 TDI CR DPF/81 kW s pohonem předních kol. Octavia TSI Drive s motorem 1,4 TSI/90 kW startuje od 344.900 Kč.

Limitovaná nabídka zvýhodněných vozů ŠKODA startuje v úterý, 20. prosince 2011. Akce trvá do vyprodání skladových zásob. Více informací poskytnou všichni autorizovaní partneři značky ŠKODA v České republice nebo na www.skoda-auto.cz.