Pomalu končí zima, blíží se přezouvání na letní pneu a nezapomeňte, že Michelin pro Vás připravil novou letní pneumatiku Primacy 3.

Michelin Primacy 3

Představovat firmu Michelin je asi zbytečné, ale přesto Vám připomeneme, že je v gumárenském průmyslu již od roku 1889. V letošním roce přichází na trh s novou pneumatikou Primacy 3, která skutečně „rozumí“ dopravním nehodám a otevírá novou éru v oblasti bezpečnosti silničního provozu. Jméno Primacy 3 je odrazem jejích vlastností, kde zlepšuje bezpečnost ve třech základních oblastech.

Bezpečnost a spořivost

Pneumatika MICHELIN Primacy 3 má oproti konkurenci nejlepší přilnavost k povrchu při brždění na mokru a při průjezdu zatáčkou na mokrých silnicích. Dalším důležitým příkladem nadřazenosti je i výsledek testu zastavení ze 100km/h na nulu, kde pneumatika Michelin Primacy 3 zastavila o 2,2 m kratší vzdálenosti, než její přímá konkurence. Zároveň uspoří po dobu životnosti 70 litrů paliva, což se rovná přibližně ceně jedné nové pneumatiky.

SKODAHOME.cz testoval Primacy 3

Po celodenním kroužení při „A Day In My Life“ a vyzkoušení několika druhů pneumatik, může SKODAHOME.cz všem řidičům doporučit novou pneumatiku Michelin Primacy 3. Ta podle našeho testování předčila konkurenci a výrazně přispívá k bezpečnosti silničního provozu.

http://www.youtube.com/watch?v=hm8TdrooZtk